Nieuws over de tentweek! Een speciale aflevering van het tentjournaal. Sam en Jiddo zijn op zoek naar de tent. De grote tent die eigenlijk in de laatste week van de zomervakantie op de Zonnehof en het Wingerdveld staan. Maar waar is de tent dit jaar gebleven? Kijk mee met Sam en Jiddo en onze reporter.

Het thema van deze tentweek is ‘Duik erin’. Denk jij daarbij ook meteen aan water? Heerlijk om op een warme zomerse dag in het water te plonsen. Lekker verkoelend en fris! Water geeft meestal veel plezier. Kun je wat dingen bedenken die met water te maken hebben? We zullen je een beetje op weg helpen: vissen, zwemflippers, bellenblaas en … een duikbril!

De komende dagen gaan de verhalen ook steeds over water. Water is super belangrijk. Je kunt er mee schoonmaken, eten koken limonade maken en de planten hebben water nodig om te groeien. Zonder water kan niemand. Zoals water echt nodig is om te kunnen leven, zo hebben we Jezus ook nodig in ons leven. Niemand kan zonder Jezus. Hij maakt jou echt gelukkig.

Wie drinkt van het water dat Ik hem zal geven, zal in eeuwigheid geen dorst meer krijgen. (Johannes 4:14)

Tijdens deze tentweek duiken we in een paar verhalen uit de bijbel. Duik jij met ons mee?!