Wat is de tentweek?

De tentweek wordt ieder jaar georganiseerd door de Centraal Hervormde Gemeente. In 2021 wordt de tentweek voor de 46ste keer georganiseerd. Er zijn 2 locaties in Waddinxveen: het Wingerdveld en de Zonnehof. 

Op beide locaties staat een grote tent voor kinderen tot en met groep 7. De kleinere tent is voor tieners vanaf groep 8 tot ongeveer 16 jaar. 

Er is een programma voor de kleine kinderen in de grote tent (dinsdag t/m donderdag). De tieners hebben hun eigen programma. Zij starten ook op dinsdag, maar gaan door tot en met zaterdag en sluiten af met een survival en bbq.

Let op: de tentweek vindt dit jaar, in verband met corona-maatregelen, plaats in de Morgenster en in de Bethelkerk, niet in de tenten op het veld.

Thema

Hallo, contact?! 

Die zin heb je vast wel eens gehoord. Misschien wel als je achter een schermpje zit en iemand iets tegen je wil zeggen: “Hallo! Mag ik alsjeblieft even contact met je?” De afgelopen tijd gingen contacten anders dan je gewend was: lessen online, alleen maar met bellen met opa’s en oma’s en verjaardagskaarten in plaats van een feestje voor je verjaardag. 

Hallo, contact?! Dat is het thema van de tentweek. Hoe kun je in contact komen met God? Je kunt Hem niet zien of aanraken. Hoe maakt God dan contact met mensen? Daar gaan we het in de tentweek over hebben. 

We hebben gemerkt hoe belangrijk het is om echt contact te hebben met elkaar. Hoe waardevol het is om elkaar te zien. We zien je graag in de tentweek op 24, 25 en 26 augustus om met jou in contact te komen! 

Contactgegevens

Wingerd

tentwingerd@gmail.com

Tenthoofd Wingerd: Rianne de Mik (06-16424552)

Zonnehof

tentzonnehof@gmail.com

Tenthoofd Zonnehof: Jantine Bos (06-12128167)

Algemeen

Voorzitter tentweek: Elise Neven (06-30315834)