De kom-inn tent is voor alle tieners die na de zomervakantie naar groep 8 gaan en die op zoek zijn naar gezelligheid, leuke spellen en serieuze momenten. In deze week komen al deze onderdelen voorbij.

De dag begint meestal met een serieus moment, gevolgd door wat spellen. Het middagprogramma is elke middag anders, dit kan een groot spel zijn, creativiteit of lekker sporten. Ook is er voor jullie uiteraard een avondprogramma, waarin we verschillende activiteiten hebben waar iedereen zich in kan vinden.

Naast het programma op dinsdag, woensdag en donderdag is er voor jullie nog iets extra's. Op vrijdag zoeken we het water op om daar spellen met elkaar te doen en op zaterdag hebben we een Survival Run met een afsluitende BBQ. Tussendoor is er uiteraard gelegenheid tot douchen.

De echte afsluiting van de tent is op zondag in de kerk (of op het plein voor de kerk in het geval van Zonnehof). In deze dienst wordt teruggeblikt op de afgelopen week en sluiten we zo de tentweek met elkaar af.

Wat de Kom-inn zo mooi maakt is het feit dat er op een hele toegankelijke manier over zaken rondom het geloof besproken worden. Niks is te gek, en er wordt niks opgedrongen. Tijdens de activiteiten zit vaak een link met het geloofsleven, en in deze week proberen wij als team jou te bemoedigen om je geloof te leven, om daar actief mee aan de slag te gaan. Door dit zelf uit te dragen hopen wij dat jij dit geloof ook uit gaat dragen naar de mensen om je heen.

Ook al weet je nog niks van het geloof, dan ben je zeker van harte welkom. Niet om je een spoedcursus te geven, maar om te kijken wie jij bent, waar je voor staat en waar je in gelooft. Al geloof je iets anders of helemaal niets, je bent van harte welkom! Hoe meer verschillende mensen er zijn hoe meer je de diversiteit van de wereld leert waarderen. Je leert jezelf bovendien pas echt kennen als je in contact komt met mensen waar je normaal niet mee omgaat.

Tijdens deze week is er meer dan genoeg ruimte voor contact, met vrienden, tieners die je nog niet kent of juist met teamleden van de Kom-inn. Contact met elkaar is iets wat deze week mooi en waardevol maakt, dus dat wordt zeker niet uit het oog verloren.

Lijkt het je wat om te komen? We zien je graag op een van onze locaties verschijnen en laten we er samen een mooie week van maken!