Hieronder zie je het volledige programma van alle activiteiten die in de Tentweek 2021 georganiseerd worden.

Ochtendprogramma

In de ochtend zijn de kinderen welkom voor een verhaal, we zingen liedjes en er is een poppenkast. Voor de kinderen uit groep 6 en 7 is er huttenbouw. 

Middagprogramma 

Het theater wordt dit ieder jaar ingevuld door een ander Kindertheater.

Tijdens de ‘Sport en spel’-middag staat dit jaar een speurtocht op het programma. Bij de Bethelkerk kunnen de kinderen uit groep 6 en 7 tijdens de speurtocht ook kiezen om verder te werken aan hun hut.

Avondprogramma

Op donderdagavond zijn de kinderen welkom voor een maaltijd. We luisteren nog één keer naar een verhaal, Sam en Jiddo komen langs en we eten een broodje met lekkers.

De tentweek in 2021

We zijn dankbaar dat er dit jaar weer een tentweek mogelijk is! Vanwege de coronamaatregelen, die gelden op het momenten dat we de tentweek voorbereiden en organiseren, houden we ons aan onderstaande werkwijze:

  • De kinderen gaan niet in groepjes uiteen om te knutselen maar blijven op hun plek en krijgen hun knutselwerkje mee. Op die manier zijn er minder medewerkers nodig en kunnen we voldoen aan de 1,5 maatregel.
  • Tijdens de sport- en spel middag is er een speurtocht door de wijk rondom de kerk.
  • Bij de afsluitende maaltijd op donderdagavond zijn de kinderen welkom voor een maaltijd. De ouders mogen de kinderen brengen en ophalen, maar eten dit jaar helaas niet mee.